20 år med Laxlyckan

Laxlyckan grundades 2004 av Mattias Holmquist och från och med 1 januari 2024 drivs bolaget av Daniel Lindqvist Krejic.  Det som förenar Daniel och Mattias  är deras djupa passion för fisket, tillsammans med deras omfattande erfarenhet inom området. Detta gör att varumärket Laxlyckan kan fortsätta utvecklas.

Affärsidé: Laxlyckan är ett företag som specialiserar sig på att erbjuda en helhetsupplevelse inom såväl fiske som flugfiske. Vår kärnverksamhet omfattar flugfiskeevent, utbildningar, guidade turer och försäljning av specialiserade fiskeprodukter. Vi riktar oss till fiskeentusiaster, från nybörjare till experter, och erbjuder en personlig och kvalitetsfokuserad upplevelse.

Vad vi erbjuder

  1. Flugfiskeevent: Exklusiva event där deltagare kan uppleva flugfiske i natursköna och fiskerika vatten. Eventen varierar från halvdagsutflykter till veckolånga äventyr.

  2. Utbildningar inom Fiske: Ett brett utbud av kurser som täcker allt från grunderna i flugfiske till avancerade tekniker. Dessa kurser leds av Daniel, vars expertis och erfarenhet gör varje session informativ och engagerande.

  3. Guidade Fisketurer: Personligt anpassade turer för individer eller små grupper. Dessa turer är skräddarsydda för att passa kundens skicklighetsnivå och intressen, och leds av professionella guider.

  4. Fiskeprodukter: Försäljning av högkvalitativa flugfiskedrag och utrustning, handplockade av Daniel. Sortimentet inkluderar allt från nybörjarutrustning till specialutrustning för den erfarne fiskaren.

Hör gärna av dig så skräddarsyr vi en upplevelse för dig!